Ytbehandling av högsta kvalitet

Kontakta EXCELLENT Ytbehanling AB när du vill komma i kontakt med en kompetent samarbetspartner. Vi ytbehandlar allt från krom, nickel, koppar och aluminium samt utför förzinkning och slipning.

Kvalitetspolicy

EXCELLENT skall leverera ytbehandling med högsta kvalitet, innebärande att företaget skall vara ledande kvalitativt sett inom samtliga de ytbehandlingar som EXCELLENT tillhandahåller.

  • Kompetent samarbetspartner

  • Genuin yrkeskunskap

  • Snabba leveranstider

Tjänster

Nickel och Krom, Excellent Ytbehandling AB

Nickel/Krom

En väsentlig del av vår verksamhet utgörs av material som ska förnicklas eller förkromas. Vår nystartade mattnickel/mattkrom linje har rönt ett mycket positivt mottagande.

Koppar, Excellent Ytbehandling AB

Koppar

Förkoppring används mest som underlag för annan ytbehandling. Det går dock att använda för dekorativt utförande, som ni ser på bilden.

Förzinkning, Excellent Ytbehandling AB

Förzinkning

Förzinkning - med användande av såväl trum-som hängzink - med vit, gul, svart eller grönkromatering, utgör en stor del av vår produktion.

Aluminiumkromatering, Excellent Ytbehandling AB

Alukromatering

Under senare år har efterfrågan blivit allt större när det gäller aluminiumkromatering. För att möta detta behov har vi byggt ut och ökat vår kapacitet på detta område, där vi utför såväl vit som gul kromatering

Slipning, Excellent Ytbehandling AB

Slipning

För att tillmötesgå kundernas skiftande behov - exempelvis när det gäller de nämnda renoveringsuppdragen, har vi ett komplett metallsliperi.

Specialiteter, Excellent Ytbehandling AB

Specialiteter

Kvalitet och yrkeskunnande har medfört att vi anlitas för olika typer av renoveringsuppdrag, det kan exempelvis gälla byggbeslag och dylikt för k-märkta hus eller olika båt- och bildetaljer, där originalstatusen är av värde.

Excellent Ytbehandling AB
Vretvägen 3

142 34 SKOGÅS, Stockholm 

Org.nr: 556071-1771

Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 13:00

Lördag - Söndag Stängt